ŽEKSOLINDŽIZAM – Ilinka Milićević i Željko Radžić

500,00 дин.

Категорије: ,

Опис

Ilinka Milićević i Željko Radžić – ŽEKSOLINDŽIZAM

Oslobađajući se ustaljenih načina nastajanja poezije, kao i predstava o tome šta poezija zapravo jeste, Ilinka i Željko hrabro dočaravaju svoje poglede na život i poeziju kao na igru koja je uobličena u sasvim poseban, njihov pravac Žeksolindžizam.

Igrom Line i Gidensa vode nas kroz svoj projekat posebnog posmatranja svakodnevnog života koji ih okružuje nalazeći u njemu inspiraciju. Kroz njihove stihove koji su naizgled veseli i vedri provejavaju vrlo ozbiljna pitanja, stanja i dešavanja, kroz koja prolaze zajedno, a koja su zapravo univerzalna za svakog čoveka.

Izbor događaja kojima se bave kroz svoje stihovano putovanje lični je izbor Line i Gidensa, ali i sa namerom da se stvarnost dočara na zanimljiv, živ i intrigantan način u kome će čitalac biti aktivan učesnik…

Za naručivanje van Srbije neophodno je da ostavite Vaše podatke – ime i prezime, tačnu adresu naručioca i broj mobilnog telefona – na mejl: novapoetika@gmail.com ili na info@novapoetika.com i izdavač će Vam poslati instrukcije za uplatu. Cena knjige za inostranstvo je 5 eura + troškovi poštarine).

 

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију “ŽEKSOLINDŽIZAM – Ilinka Milićević i Željko Radžić”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

20 − 8 =