Акција!

VIDIMO SE U PRETHODNIM ŽIVOTIMA – Ljiljana Banović

Оцењено 5.00 од 5 на основу 3 оцене купца
(3 рецензије корисника)

770,00 дин. 600,00 дин.

Категорија:

Опис

Ljiljana Banović – VIDIMO SE U PRETHODNIM ŽIVOTIMA

Ja kad želim, i kad hoću (a nekad i kad neću) pretvorim se u vetar pa preletim začas ravnicom i vidim sve. I što hoću i što neću. Onda (pokušam da) zauzdam sebe u sebi pa odvažno kažem: Baš te nešto ni briga nije za sve te glupe zamke i rupe ljudske. Što bi u njih i upadala? Imaš ti svoj svet. I u njemu sve magične boje imaš. Imaš daljine bez kraja, zvuke koji mame, nose i miluju. I mirise šarene imaš. Treba ti nešto više?!

Za naručivanje van Srbije neophodno je da ostavite Vaše podatke – ime i prezime, tačnu adresu naručioca i broj mobilnog telefona – na mejl: novapoetika@gmail.com ili na info@novapoetika.com i izdavač će Vam poslati instrukcije za uplatu. Cena knjige za inostranstvo je 6 eura + troškovi poštarine).

 

3 рецензије за VIDIMO SE U PRETHODNIM ŽIVOTIMA – Ljiljana Banović

 1. Оцењено 5 од 5

  Jelena

  Onog momenta kada sam pročitala knjigu, poželela sam da se vratim na početak. Bila sam sigurna da neke reči nisam dovoljno upila i iščitala. Mučio me osećaj nesigurnosti da sam nešto propustila…. Jer dok sam čitala, misli su nemirno letele i borile se sa i protiv reči koje su doletala sa stranica knjige. Vatromet snage, nemoći, tuge i radosti, sve pršti u ovoj knjizi koja vas uvlači tiho kao mrak u svoje naručje. I let i pad – sve je strastveno i sve je tako istinito. I kraj nije kraj – samo novi početak…. Ali i početak i kraj su samo jedno – ljubav!

 2. Оцењено 5 од 5

  Ana Simeunović

  Jedna od onih knjiga, čija vešta igra reči i neodoljivi šarm, kad je pročitate, već sutradan počne da Vam nedostaje a emocija traje.

 3. Оцењено 5 од 5

  valexic

  Svako ko je ikada razmišljao, voleo, osetio strah, radost ili neizvesnost, rečju živeo; pronaći će deo sebe u ovom remek delu o jednom sasvim običnom neobičnom životu. Nisu li ipak svi naši životi upravo takvi? Ako ste ikada voleli “Alhemičara” sasvim izvesno ćete se zaljubiti u “Vidimo se u prethodnim životima”.
  Ako je ikako rečima moguće dočarati jedinstveni i neponovljivi stilski izraz autorke onda bi to nekako najpribližnije bilo kao da čitate ranog Koelja začinjenog salajačkim šarmom Đorđa Balaševića.

Додај рецензију

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fourteen − twelve =