Акција!

SLAVA (ili o dužnosti) – Milorad Mihailović

600,00 дин. 500,00 дин.

Категорија:

Опис

Milorad Mihailović – SLAVA (ili o dužnosti)

Кратак роман Милорада Михаиловића Слава или о дужности необичан је по много чему, посебно у данашње време једнoставно писаних књижевних дела. Он, за разлику од њих, тражи већу пажњу, знање и интере-совања управо зато што стоји раме уз раме са делима модерне књижевности која захтевају филозофско промишљање и дубину ума.

Мирослав је млад момак који је стицајем животних околности остао једина мушка глава породице. На крсној слави, коју први пут обележава далеко од породичне куће, тек упознат са обичајима и дужностима, са гостима, родбином и пријатељима, открива најтеже догађаје који су му се догодили и живот променили из корена, али и од њега начинили сазрелог и одговорног мушкарца.

У овој причи–параболи скрива се једна морална порука у име алегоријске приповести обичаја и наслеђа. У њој се примери из стварног живота, који се не догађају само Мирославу, већ и његовим пријатељима студентима, наводе као важна опомена читаоцима на оно што је исправно и морално…

Za naručivanje van Srbije neophodno je da ostavite Vaše podatke – ime i prezime, tačnu adresu naručioca i broj mobilnog telefona – na mejl: novapoetika@gmail.com ili na info@novapoetika.com i izdavač će Vam poslati instrukcije za uplatu. Cena knjige za inostranstvo je 6 eura + troškovi poštarine).

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију “SLAVA (ili o dužnosti) – Milorad Mihailović”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one × one =