ko smo

Logo_npabm_smallPretežna delatnost izdavačko-promoterske i distributerske kuće Nova POETIKA je objavljivanje knjiga, ali se bavimo i drugim, srodnim poslovima. Nova POETIKA je nezavisni poslovni sistem, koji se sastoji od Izdavačke agencije Nova POETIKA – Argus Books & Magazines, preduzeća Argus Books & Magazines D.O.O. i knjižare Nova POETIKA u centru Beograda (Dečanska br.14).

Kao izdavačka, promoterska i distributerska kuća, Nova POETIKA vam nudi kompletan literarni, promoterski i prodajni „servis“ – dizajn, lekturu, korekturu, prevod, prezentaciju, promociju, plasman i prodaju autorskih literarnih, muzičkih i multimedijalnih dela. Osim pomenutih usluga, bavimo se i web-dizajnom, promoterskim i drugim srodnim poslovima. Rečju, na jednom mestu možete dobiti profesionalnu podršku i pomoć vezanu za sve pomenute i mnoge druge poslove.Logo_knjizara_small

Nova POETIKA je registrovana za rad na teritoriji Republike Srbije i rado sarađuje sa autorima, distributerima knjiga, promoterima i konzumentima umetnosti koji žive van teritorije naše zemlje. Nova POETIKA objavljuje dela autora iz zemalja okruženja, kao i dela autora iz drugih zemalja .

Nova POETIKA daje prednost autorima iz Srbije i zemalja okruženja, prvenstveno sa našeg govornog područja: srpskog, hrvatskog, bosanskog, crnogorskog, makedonskog. slovenačkog… svi ostali autori i saradnici su, takođe, dobrodošli…

Nova POETIKA je privatna, nezavisna izdavačka kuća u kojoj sve odluke donosi redakcioni odbor. Logo_preduzece_small

Nova POETIKA neguje i podstiče, prvenstveno, individualnu kreativnost. Bilo koja vrsta političke, nacionalističke, rasističke ili religijske isključivosti nije dobrodošla… Svi kreativci otvorenog uma i poklonici umetnosti će biti srdačno dočekani u „našoj kući“, koja zbog Vas i postoji.

U našoj kući se neguju multikulturalnost i multimedijalnost…