Акција!

POZIV – Maja Simonović

770,00 дин. 600,00 дин.

Категорија:

Опис

Maja Simonović – POZIV

Roman POZIV Budvanke Maje Simonović je svojevrsna alegorija sunovrata jednog mentaliteta, ali i celokupnog današnjeg sveta koji je zaboravio prave vrednosti, predao se pred usamljenošću i strahom od pretećih oblika savremenog života i krenuo ka apokalipsi iz sopstvene nemoći „da trpi duhovni jad i disharmoniju“. U ovoj upečatljivoj ekspresionističkoj slici skriva se i tema samog dela.

Poziv je roman koje se čita sa pažnjom, u ispreturanoj fabuli traže se pomršene niti koje na kraju ostavljaju izatkanu najlepšu poruku o spoznaji sebe i sveta koji nas okružuje, o ljudskoj slobodi da svako bude ono što stvarno jeste i da zbog toga bude poštovan. U njemu se i pored najmračnijih naturalističkih slika i skarednih scena koje šokiraju, pesimizma i osećanja čamotinje i večne mučnine, ipak kao topli zrak Sunca probija svetlost u najvećoj tami i nada da će oni koji su dovoljno hrabri da ostanu svoji uspeti da postanu pobednici nad smrću i onim što savremeni život koji živimo ponekad čini gorim i od nje same.

POZIV je roman koji, zbog izvanredne dinamike i osobenog spisateljskog stila, posebno preporučujemo…

Za naručivanje van Srbije neophodno je da ostavite Vaše podatke – ime i prezime, tačnu adresu naručioca i broj mobilnog telefona – na mejl: novapoetika@gmail.com ili na info@novapoetika.com i izdavač će Vam poslati instrukcije za uplatu. Cena knjige za inostranstvo je 6 eura + troškovi poštarine).

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију “POZIV – Maja Simonović”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

two × 5 =