Poštovani Autori i dragi Prijatelji,

 

Nova POETIKA je intenzivno započela pripreme za svoj ovogodišnji nastup na 64. velikom, međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu. Kao i prethodnih godina, pripreme za sajam karakteriše značajna produkcija Nove POETIKE. Autori se posebno zanimaju za objavljivanje u našoj kući baš u letnjem periodu, u mesecima kada u našu redakciju pristiže značajan broj rukopisa.

Interesovanje za objavljivanje u novoj POETICI raste, iz godine u godinu, za šta smo veoma zahvalni našim Autorima i čitaocima i što dokazuje da se naša “misija” popularizacije domaće književnosti novih i inovativnih Autora može smatrati uspešnom.

Za mnoge Autore, veliki beogradski sajam knjiga ima poseban značaj i većini Autora je ambicija da njihova knjiga započne život na ovoj manifestaciji, ili neposredno pre početka sajma… Stoga Vas molimo da svoje rukopise šaljete, na adresu naše redakcije, najkasnije do 01.08.2019. godine, kako bi Vaše Delo bilo predstavljeno na ovoj prestižnoj, evropskoj svetkovini knjige.

Svim Autorima koji rukopise pošalju pre pomenutog datuma, a čiji rukopisi budu prihvaćeni za objavljivanje, garantujemo da će njihova knjiga započeti svoj život najkasanije na početku sajma, 20.10.2019. i biti dostojanstveno predstavljena na našem štandu, u hali 1 beogradskog sajma…

Voli Vas Vaša

Nova POETIKA